Ohjeita kommentointiin ja lukupiiriin osallistumiseen

Miten osallistun?


Lukupiiriin voit osallistua yksinkertaisesti lukemalla Siionin virsiä. Ne löytyvät Herättäjä-Yhdistyksen kotisivuilta, mutta halutessaan ne voi omaksi vaikka verkkokaupasta.

Tässä blogissa kirjoitettujen alustusten pohjalta voi tuumata lukemaansa. Omia ajatuksiaan kaikki ovat tervetulleita jakamaan tämän blogin kommentteihin, mutta lisäksi voi hyvin kirjoittaa omalla Facebook-tilillä, omassa blogissa tai keskustelupalstoilla. 

Linkitykset tähän blogiin ovat suositeltavia! Halutessaan voi käyttää blogin virsiesittelyjä hyväkseen missä hyvänsä kasvokkain tapaavassa lukupiirissä, lähetyspiirissä tai keskustelukerhossa.

Tervetuloa Siionin virsien pariin.


Miten kommentoin blogia?


Mikäli blogikirjoitukseen ei ole vielä tullut kommentteja, kirjoituksen lopussa näkyy linkki "Ei kommentteja".Jos kommentteja on, niiden määrä näkyy samassa kohdassa. Klikkaa tuota linkkiä ("Ei kommentteja" tai "niin-ja-niin-monta kommenttia"), niin kommentointilomake avautuu.

Kommentti kirjoitetaan "Lisää kommenttisi..." -ruutuun ja sen jälkeen painetaan "Julkaise".

Pudotusvalikosta valitset, julkaisetko kommentin nimettömänä, kirjoittamalla nimesi vaiko kirjautumalla Google-tunnuksillasi Bloggeriin, jolloin kommentti näkyy automaattisesti omalla nimelläsi.Mikäli sinulla ei ole Google-tunnuksia, valitse valikosta kohta Nimi/URL-osoite. Avautuvaan pikkuikkunaan kirjoitat nimesi. Url-tunnus tarkoittaa esim. kotisivuosoitetta, se ei ole pakollinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti